NCID | BA0044720X |
タイトル | Practical Japanese cooking : easy and elegant / Shizuo Tsuji, Koichiro Hata ; photographs by Yoshikatsu Saeki |
出版者 | Tokyo ; New York : Kodansha International , 1986 |
形態 | 151 p. : col. ill. ; 31 cm |
注記 | Includes index |
分類 | NDLC:EF27 LCC:TX724.5.J3 DC19:641.5952 |
件名 | LCSH:Cookery,Japanese
|
著者情報 | 辻, 静雄(1933-1993) (ツジ, シズオ) 畑, 耕一郎 (ハタ, コウイチロウ) 佐伯, 義勝(1927-) (サエキ, ヨシカツ)
|
和洋区分 | 洋 |
標題言語 | 英語 |
本文言語 | 英語 |
出版国 | 日本 |
ISBN | 0870117629(: U.S.) 4770012624(: Japan)
|
番号 | LCCN : 85045706 |