NCID | BA01484824 |
タイトル | Recent advances in the chemistry of meat / the proceedings of a symposium organized by the Food Chemistry Group of the Royal Society of Chemistry and the Food Group of the Society of Chemical Industry, ARC Meat Research Institute, Langford, Bristol 14th-15th April 1983 ; edited by Allen J. Bailey |
出版者 | London : The Royal Society of Chemistry , c1984 |
形態 | 245 p. : ill. ; 21 cm |
シリーズ名 | Special publication ; no. 47
|
分類 | LCC:TX556.M4 DC19:664/.9/00154 |
件名 | PRECIS:Meat.Production.Chemicalaspects
LCSH:Meat
|
著者情報 | Bailey, Allen J Royal Society of Chemistry (Great Britain). Food Chemistry Group Society of Chemical Industry (Great Britain). Food Group
|
和洋区分 | 洋 |
標題言語 | 英語 |
本文言語 | 英語 |
出版国 | イギリス |
ISBN | 085186905X
|
番号 | NBN : B8343438 |