NCID | BA03044946 |
タイトル | Biochemical and industrial aspects of fermentation / edited by K. Sakaguchi, T. Uemura, S. Kinoshita |
出版者 | Tokyo : Kodansha , 1971 |
形態 | xii, 356 p. : ill. ; 25 cm |
注記 | Includes bibliographical references |
シリーズ名 | Kodansha scientific books
|
分類 | LCC:QR53 DC:660.2/844/9 |
件名 | LCSH:Industrialmicrobiology
LCSH:Fermentation
|
著者情報 | 坂口, 謹一郎(1897-1994) (サカグチ, キンイチロウ) 植村, 定治郎(1908-1974) (ウエムラ, テイジロウ) 木下, 祝郎(1915-) (キノシタ, シュクオ)
|
和洋区分 | 洋 |
標題言語 | 英語 |
本文言語 | 英語 |
出版国 | 日本 |
番号 | NBN : JA*** LCCN : 72170799 |