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書誌詳細
  

NCIDBA06817050
タイトルWhat's what in Japanese restaurants : a guide to ordering, eating, and enjoying / Robb Satterwhite
版次1st ed.
出版者Tokyo : Kodansha International
New York, N.Y. : Distributed in the U.S. by Kodansha International/USA, through Harper & Row , 1988
形態178 p. : ill. (some col.) ; 19 cm
注記Includes index
分類LCC:TX910.J3
NDLC:EF27
DC19:394.1/20952
件名LCSH:Restaurants,lunchrooms,etc. -- Japan
LCSH:Foodhabits -- Japan
LCSH:Cookery,Japanese -- Terminology
LCSH:Japan -- Sociallifeandcustoms
著者情報Satterwhite, Robb, 1955-
和洋区分
標題言語英語
本文言語英語,日本語
出版国日本
ISBN0870118676(: US)
4770013671(: Japan)
番号LCCN : 87082865
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巻号予約予約人数所在請求記号資料ID状態備考
1: Japan0図書館(書庫)673.9:S898008606 利用可  

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