NCID | BA06817050 |
タイトル | What's what in Japanese restaurants : a guide to ordering, eating, and enjoying / Robb Satterwhite |
版次 | 1st ed. |
出版者 | Tokyo : Kodansha International New York, N.Y. : Distributed in the U.S. by Kodansha International/USA, through Harper & Row , 1988 |
形態 | 178 p. : ill. (some col.) ; 19 cm |
注記 | Includes index |
分類 | LCC:TX910.J3 NDLC:EF27 DC19:394.1/20952 |
件名 | LCSH:Restaurants,lunchrooms,etc. -- Japan
LCSH:Foodhabits -- Japan
LCSH:Cookery,Japanese -- Terminology
LCSH:Japan -- Sociallifeandcustoms
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著者情報 | Satterwhite, Robb, 1955-
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和洋区分 | 洋 |
標題言語 | 英語 |
本文言語 | 英語,日本語 |
出版国 | 日本 |
ISBN | 0870118676(: US) 4770013671(: Japan)
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番号 | LCCN : 87082865 |