NCID | BA17109143 |
タイトル | Fundamentals of dough rheology / edited by Hamed Faridi, Jon M. Faubion |
出版者 | St. Paul, Minn. : American Association of Cereal Chemists , c1986 |
形態 | vii, 180 p. : ill. ; 28 cm |
別書名 | Dough rheology
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注記 | Papers presented at the Fundamentals of Dough Rheology Symposium held during the 71st Annual Meeting of the American Association of Cereal Chemists of Toronto, Oct. 5-9, 1986 Includes bibliographies |
分類 | LCC:TX560.D68 DC19:664/.75 |
件名 | LCSH:Dough -- Mechanicalproperties -- Congresses
LCSH:Dough -- Testing -- Congresses
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著者情報 | Faridi, Hamed Faubion, Jon M. American Association of Cereal Chemists Fundamentals of Dough Rheology Symposium
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和洋区分 | 洋 |
標題言語 | 英語 |
本文言語 | 英語 |
出版国 | アメリカ合衆国 |
ISBN | 0913250473(pbk.)
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番号 | LCCN : 86072143 |