検索条件入力検索結果一覧:(本学所蔵) > Fundamentals of dough rheology
書誌詳細
  

NCIDBA17109143
タイトルFundamentals of dough rheology / edited by Hamed Faridi, Jon M. Faubion
出版者St. Paul, Minn. : American Association of Cereal Chemists , c1986
形態vii, 180 p. : ill. ; 28 cm
別書名Dough rheology
注記Papers presented at the Fundamentals of Dough Rheology Symposium held during the 71st Annual Meeting of the American Association of Cereal Chemists of Toronto, Oct. 5-9, 1986
Includes bibliographies
分類LCC:TX560.D68
DC19:664/.75
件名LCSH:Dough -- Mechanicalproperties -- Congresses
LCSH:Dough -- Testing -- Congresses
著者情報Faridi, Hamed
Faubion, Jon M.
American Association of Cereal Chemists
Fundamentals of Dough Rheology Symposium
和洋区分
標題言語英語
本文言語英語
出版国アメリカ合衆国
ISBN0913250473(pbk.)
番号LCCN : 86072143
WebCatPlus を見る    CiNii Books を見る
所蔵一覧
巻号予約予約人数所在請求記号資料ID状態備考
1pbk.0図書館(書庫)588.3:F913127005 利用可  

選択行を: