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書誌詳細
  

NCIDBA37316694
タイトルThe medieval kitchen : recipes from France and Italy / Odile Redon, Françoise Sabban, Silvano Serventi ; translated by Edward Schneider ; original drawings by Patricia Glee Smith
出版者Chicago : University of Chicago Press , 1998
形態xvii, 285 p., [12] p. of plates : ill. (some col.) ; 25 cm
別書名La gastronomie au Moyen Age : 150 recettes de France et d'Italie
注記Includes bibliographical references (p. 257-259) and index
分類LCC:TX719
DC21:641.5945/0902
件名LCSH:Cookery,French -- History -- To1500
LCSH:Cookery,Italian -- History -- To1500
LCSH:Cookery,Medieval
LCSH:Foodhabits -- France -- History -- To1500
LCSH:Foodhabits -- Italy -- History -- To1500
著者情報Redon, Odile
Sabban, Françoise
Serventi, Silvano <>
和洋区分
標題言語英語
本文言語英語
原作言語フランス語
出版国アメリカ合衆国
ISBN0226706842
0226706850(: pbk)
番号LCCN : 97031785
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1 0図書館(書庫)596.2:R020011124 利用可  

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