NCID | BA37316694 |
タイトル | The medieval kitchen : recipes from France and Italy / Odile Redon, Françoise Sabban, Silvano Serventi ; translated by Edward Schneider ; original drawings by Patricia Glee Smith |
出版者 | Chicago : University of Chicago Press , 1998 |
形態 | xvii, 285 p., [12] p. of plates : ill. (some col.) ; 25 cm |
別書名 | La gastronomie au Moyen Age : 150 recettes de France et d'Italie
|
注記 | Includes bibliographical references (p. 257-259) and index |
分類 | LCC:TX719 DC21:641.5945/0902 |
件名 | LCSH:Cookery,French -- History -- To1500
LCSH:Cookery,Italian -- History -- To1500
LCSH:Cookery,Medieval
LCSH:Foodhabits -- France -- History -- To1500
LCSH:Foodhabits -- Italy -- History -- To1500
|
著者情報 | Redon, Odile Sabban, Françoise Serventi, Silvano <>
|
和洋区分 | 洋 |
標題言語 | 英語 |
本文言語 | 英語 |
原作言語 | フランス語 |
出版国 | アメリカ合衆国 |
ISBN | 0226706842 0226706850(: pbk)
|
番号 | LCCN : 97031785 |