NCID | BA73727794 |
タイトル | The enlightened kitchen : fresh vegetable dishes from the temples of Japan / Mari Fujii ; photographs by Tae Hamamura ; translation by Richard Jeffery |
版次 | 1st ed |
出版者 | Tokyo : Kodansha International , 2005 |
形態 | 107 p. : ill. (some col.) ; 26 cm |
別書名 | 家庭で楽しむ精進料理 : 英文版
|
注記 | Includes index |
分類 | NDC8:596.21 NDC9:596.21 |
件名 | BSH:精進料理
PRECIS:CookeryJapan.Recipes
LCSH:Vegetariancookery
|
著者情報 | 藤井, まり(1947-) (フジイ, マリ) 浜村, 多恵(1970-) (ハマムラ, タエ) Jeffery, Richard
|
和洋区分 | 洋 |
標題言語 | 英語 |
本文言語 | 英語 |
出版国 | 日本 |
ISBN | 4770024932
|
無効/取消ISBN | 9784770024930
|
番号 | OTHN : TRC:05040237 |