NCID | BA87699234 |
タイトル | Haute Chinese cuisine from the kitchen of Wakiya / Yuji Wakiya ; forewords by David Bouley and Nobu Matsuhisa ; photographs by Masashi Kuma |
版次 | 1st ed |
出版者 | Tokyo : Kodansha International , 2008 |
形態 | 191p. : ill. ; 29 cm |
別書名 | Wakiya : 英文版
|
注記 | Includes index |
分類 | LCC:TX724.5.C5 DC22:641.5951 NDLC:EF27 |
件名 | LCSH:Cookery,Chinese
|
著者情報 | 脇屋, 友詞(1958- ) (ワキヤ, ユウジ)
|
和洋区分 | 洋 |
標題言語 | 英語 |
本文言語 | 英語 |
出版国 | 日本 |
ISBN | 9784770030726
|
番号 | NBN : JP21486236 LCCN : 2008017190 |