NCID | BA91533392 |
タイトル | The decorative art of Japanese food carving : elegant garnishes for all occasions / Hiroshi Nagashima ; photography by Kenji Miura |
版次 | 1st ed |
出版者 | Tokyo : Kodansha International , 2009 |
形態 | 111 p. : col. ill. ; 26 cm |
別書名 | むきもの入門 : 英文版
|
注記 | Includes bibliographical references |
分類 | LCC:TX740.5 DC22:641.5952 NDC8:596.21 NDC9:596.21 |
件名 | LCSH:Garnishes(Cookery)
LCSH:Vegetablecarving
LCSH:Fruitcarving
LCSH:Cookery,Japanese
|
著者情報 | 長島, 博(1946-) (ナガシマ, ヒロシ) 三浦, 健司||ミウラ,ケンジ <>
|
和洋区分 | 洋 |
標題言語 | 英語 |
本文言語 | 英語 |
出版国 | 日本 |
ISBN | 9784770030870
|
番号 | LCCN : 2009010859 OTHN : TRC:09037570 |